Farveglade børn/farveglade voksne

I den sidste lille uge har jeg haft det så dejligt med mit strik. Sjovt og hyggeligt

Inspireret af at bruge garnrester begyndte jeg at sortere mit højlandsuld. For nogen tid siden købte jeg af en bekendt en del rester. Her i blandt en noget hidsig farve Kid Silk Mohair i alt 150 gram. Længe har jeg også haft tankerne på at lave noget med det Tweed Me Please jeg har haft liggende længe. Pludselig var jeg i gang med 3 tråde, pind 8 mm og strikkeprøve. De dejligste lilla nuancer dukkede frem nu i nye toner.

Jeg besluttede mig for rundt bærestykke, så jeg bare kunne nyde processen med at strikke rundt, som på en farvepalet – uden tanke for udtagninger på hveranden omgang og brud i mit farveflow.

Purple Rain kunne man fristes til at kalde min trøje, for det har regnet lige siden jeg startede – men nu skal jeg jo også have anvendt mine andre nuancer, så det er blot blevet til  to opskrifter Farveglade voksne & Farveglade børn

De 3 L´ er er opfyldt Lun, Lækker og Let – nå ja og så Lilla.

300 gram Luftig trøje og Blød er den blevet efter vask, hvor ulden har foldet sig ud.

Jeg er glad