Glædesbobler – en ny hue til det nye år

posted in: Sidste nyt 0

Nogen gange falder man bare lige over et sjovt mønster eller diagram, som må afprøves

Navnet “Glædesbobler” faldt meget godt i tråd med mønsteret og den stemning den er strikket i, mens jeg ventede på, at Rådhusklokkerne skulle markere overgangen til et nyt år.

2018 har været et glædesår, hvor jeg boblende glad fik nyheden om at mit første barnebarn var på vej. Den vordende mor pressede på, så jeg og mine 3 døtre kom ud at rejse i maj måned, hvor vi var en uge i Portugal på en rigtig “tøsetur”. En rejse vi længe havde talt om, men som jo også kræver planlægning, for at de alle skulle kunne få fri fra jobbet til dette. Der blev grinet og hygget, som vi kan, når vi er sammen.

Dejligt vi nåede dette, inden Tilde kom til verden i september. Hun fylder mig med en brusende og boblende glæde, som kan sammenlignes med at være nyforelsket. Jeg har den hver gang, jeg skal besøge Tilde.

Min yngste datter fandt sig en kæreste, som jeg snart skal præsenteres for. Det glæder mig meget at fornemme hendes glædesbobler.

Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed over året, der nu er forbi, men hvor det bedste lever videre i minderne fra de gode oplevelser.

Jeg har med glæde taget hul på det nye år og ser frem til dets glæder og udfordringer

 

Godt nytår til dig der besøger min side og læser med her